Werkgroepen

Wij moeten zelf onze tuin onderhouden. Wij zijn ook op zoek naar een vaste, betaalde, vrijwilliger die ondersteund wordt door ouders. Weet u een vrijwilliger of bent u de vrijwilliger die wij zoeken?

Omdat we de kinderen op een zo veilig mogelijke manier naar de gymnastieklessen willen brengen hebben we ook daarbij uw hulp nodig. De leerkracht weet precies wanneer zij of hij uw hulp nodig heeft!

In de bibliotheek helpen ouders de kinderen mee de juiste boeken te zoeken en houden de administratie bij. Op alle dagen van 13.00-14.00 uur.  Er is één nieuwe ouder nodig, het liefst iemand die op de dinsdag kan!

Wij willen het verzorgen van de lunch nog meer inhoud geven. Ook educatief. Ids heeft dan echt volwassen hulp in de keuken nodig. Lijkt het u leuk om een periode mee te helpen bij het koken op donderdag en vrijdag? Het wordt zeer op prijs gesteld!

We hebben ouders nodig die mee willen blijven denken in de werkgroep Communicatie of in de werkgroep Veiligheid.

Voor alle hulp kunt u zich opgeven bij de leerkracht van uw kind of bij Liesbeth Augustijn.

Tijdens de omgekeerde-10-minuten- gesprekken zal u gevraagd worden wat uw bijdrage voor de groep en/ of school kan zijn.

U bent van harte welkom in een van de werkgroepen of voor incidentele hulp!!